Om Pengejournalen

Pengejournalen er en uafhængig blog, der henvender sig til alle, som gerne vil lære mere om interessante temaer inden for finans, opsparing, bolig og karriere.

Vi skriver bl.a. om:

  • opsparing og sparetips
  • investering
  • pensionsopsparing
  • boligkøb og realkredit
  • karriere og livsstil

Pengejournalen har fokus på at uddanne læserne ved at beskrive til tider komplicerede finansielle emner i et letforståeligt sprog.

Uafhængighed:

Pengejournalen har ingen interesse i at henvise til eller fremhæve bestemte finansielle aktører eller virksomheder, da vi ikke benytter affiliate links eller lignende. Pengejournalen er alene finansieret af annoncer, som gør, at vi kan stille indholdet gratis til rådighed.

Pengejournalen laver ikke aktieanalyser eller lignende indhold, som fremhæver eksempelvis bestemte enkeltaktier frem for andre. Når Pengejournalen omtaler finansmarkederne, tages der udgangspunkt i generel viden om emnet, finansielle data, undersøgelser, ekspertudtalelser og forskning.

Disclaimer:

Pengejournalen yder ikke finansiel rådgivning, og artiklerne er alene af oplysende karakter. Pengejournalen fralægger sig dermed et hvert ansvar for eventuelle tab.

Husk på at ingen kan forudsige fremtiden på de finansielle markeder, og at historiske afkast ingen garanti er for fremtidige afkast.