Rabat i Knuthenborg Safaripark – og andre parker

You are currently viewing Rabat i Knuthenborg Safaripark – og andre parker
Denne side indeholder annoncelinks til vores partnere. Pengejournalen kan modtage kompensation, når der klikkes på et link.

Her giver vi en række gode råd til, hvordan du kan opnå rabat på din billet til Knuthenborg Safaripark og andre parker. Der kan således være mange penge at spare, hvis man undersøger mulighederne for rabatter, inden man tager afsted.

Resume 💡

  • Det er muligt at spare penge på billetten til Knuthenborg Safaripark, f.eks. ved at købe sin billet online, eller hvis man er medlem af Ældresagen eller lejer feriebolig gennem Novasol. Man kan også opnå rabatter i andre safari- eller forlystelsesparker ved eksempelvis at betale med Forbrugsforeningskort.

Spar penge på din adgang til oplevelser

Står du og familien foran at skulle i Knuthenborg Safaripark? Eller andre parker? Der er ingen tvivl om, at det – særligt når solen skinner – er en fornøjelse at tage sin familie med ud og kigge på dyr, og særligt de mindste bliver glade for oplevelsen.

Denne artikel handler ikke om selve det at tage i safaripark, men mere om hvordan man kan spare penge på sin billet og dermed komme billigst muligt afsted. Ved at spare mest muligt så kan det være, at man kan bruge pengene på andre fornøjelser eller lægge dem til side til opsparingen.

Derfor har vi længere nede i artiklen samlet en række gode tips til, hvordan I kommer billigst muligt ind i Knuthenborg Safaripark og andre parker.

Priser i Knuthenborg Safaripark: Hvad koster det at komme ind?

Knuthenborg Safaripark ligger sydøst for Bandholm på Lolland og har ifølge Wikipedia har over 1000 dyr fordelt på omkring 32 dyrearter.

Normalpriserne i Knuthenborg Safaripark er ved indgangen.

Normalpriser ved billetkøb ved indgangenPris
Voksne259 kroner.
Børn 3-11 år169 kroner.
Kilde: Knuthenborg Safaripark

Der er imidlertid penge at spare, hvis man f.eks. bestiller sin billet online.

Næsten halv pris: Køb billet til Knuthenborg Safaripark online

Ifølge parkens online billetportal kan man spare op til 50 pct. ved at købe sin billet online i stedet for at købe den ved indgangen på Lolland, hvor safariparken ligger.

Man kan altså få en billet til næsten halvdelen af prisen, hvis man planlægger sin tur i god tid og får bestilt billetten digitalt. Hvor meget man konkret kan spare ved at købe sin billet online, afhænger af, hvilken dag og tid på dagen man bestiller billet til. Det man kan læse meget mere om på safariparkens hjemmeside her.

Men det er ikke den eneste måde at opnå rabat.

Foto: Knuthenborg Safaripark fra Wikipedia

Rabat med Ældresagen og Novasol

Derudover kan man få 20 pct. rabat på sin billet til Knuthenborg Safaripark, hvis man bestiller billetten som medlem af Ældresagen. Rabatten gælder kortholderen, og ved familiekort gælder det for begge navne på kortet, skriver Ældresagen på sin hjemmeside.

Man kan også opnå 20 pct. rabat på sin billet til safariparken, hvis man har booket overnatning hos Novosol, der udlejer sommer- og feriehuse. Rabatten gælder i den periode, man har lejet en feriebolig, skriver Novasol på sin hjemmeside.

Rabat med årskort

Hvis man i forvejen har et årskort til en anden safaripark eller lignende, såsom årskort til Zoo, kan man få 15 pct. rabat på sin billet til Knuthenborg Safaripark.

Hvis man ønsker at købe et årskort til Knuthenborg Safaripark, kan der være mange penge at spare, hvis man kommer der ofte. Et sæsonkort koster 499 kr. for en voksen og 299 kr. for et barn i alderen 3-11 år.

Rabat gennem Forbrugsforeningen?

Der er ikke rabat at hente i Knuthenborg Safaripark med et betalingskort fra Forbrugsforeningen. Men kortet giver ifølge foreningens hjemmeside:

  • 9 pct. rabat i Fårup Sommerland ved bestilling i webshop.
  • 9 pct. rabat på Dyrehavsbakken (Bakken)
  • 10 pct. rabat i Sommerland Sjælland
  • 6 pct. rabat i Bonbon-land

Ønsker du at vide mere om Forbrugsforeningen og de inkluderede rabatter, så kan du med fordel tjekke Pengejournalens fyldige artikel ud om emnet.

En familietur til udlandet

Hvis du er mere interesseret i at tage familien med til udlandet, kan du overveje en bus- eller biltur til Disneyland Paris.

Disneyland Paris er Europas største forlystelsespark, og hvis man gerne vil spare penge på oplevelsen, kan det godt betale sig at booke billetter tidligt.

I Danmark har Magic Tours siden 1992 arrangeret rejser til Disneyland Paris. Rejsebureauet kan hjælpe med transport, hoteller mv., så du og familien kun skal tænke på at nyde turen.

Hvad skal jeg ellers have for øje?

Før du besøger safariparker, zoologiske haver, forlystelsesparker eller lignende, kan det i hele taget være værd at holde øje med aktuelle tilbud og kampagner.

En anden måde at spare penge kan være at besøge parkerne uden for højsæsonen. Det er ikke, som tilbyder rabat uden for højsæsonen, men det er værd at holde øje med.

Og når du først har købt din billet, er det værd at overveje at tage madkurv med selv i stedet for at købe mad og drikkelse i parken, da det kan være dyrt afhængig af, hvilken park I ønsker at besøge.

Konklusion👇

  • Ved eksempelvis at købe sine billetter online eller betale med Forbrugsforeningskort kan der være mange penge at spare, hvis man skal have familien med i en safaripark eller forlystelsespark.

Er du træt af 0 pct. i rente i banken?

Hos Saxo Bank kan du få op til 2,8 pct. i rente på dit indlån, uden du skal binde dine penge. Det er den højest mulige rente på det danske marked. Renten afhænger af dit indlåns størrelse.