Spar penge på tv og streaming (fx Netflix): 6 gode råd

You are currently viewing Spar penge på tv og streaming (fx Netflix): 6 gode råd

Her giver vi en række gode råd til, hvordan du kan spare penge på tv- og streaming, såsom Netflix, så dine abonnementer ikke belaster din privatøkonomi for meget.

Resumé 💡

  • Det kan hurtigt løbe op i mange penge, hvis man har en række forskellige tv- og streamingabonnementer.
  • Der er dog flere råd at hente, hvis man ønsker at spare penge på tv og streaming.

Sådan sparer du penge på tv og streaming

Er det også gået op for dig, at du bruger unødigt mange penge på tv og streaming-abonnementer?

Aldrig har der været mere underholdning i form af tv, serier og film, og det er da også fantastisk at blot at skulle tænde fjernsynet for at få adgang til alverdens nye spillefilm, mv.

Men mange af streamingtjenesterne tager sig også godt betalt, og derfor kan det hurtigt løbe op i mange penge, hvis man er tilmeldt en række forskellige tjenester. Her ser vi nærmere på, hvordan man nemt kan spare penge på sine tv-abonnementer og streamingtjenester.

6 gode råd til at spare penge på streaming

  1. Et abonnement ad gangen
  2. Del abonnement med familien
  3. Udnyt gratis prøveperioder
  4. Meld det fra med det samme
  5. Vent på gode tilbud
  6. Se Netflix med reklamer

1. Et abonnement ad gangen

En god idé er simpelthen at nøjes med at have f.eks. en streaming-tjeneste ad gangen. På den måde sparer man en masse udgifter til forskellige udbydere. De fleste kan alligevel kun se en enkelt film om aftenen, så ved at bruge denne metode kan man udforske den pågældende tjenestes indhold i en måned og så gå videre til en ny udbyder.

God løn 35000 kr.
Kan du nøjes med et abonnement ad gangen, har mange mulighed for at spare penge

2. Del abonnement med familien

Et andet godt råd er at dele sit abonnement med andre i husstanden eller familie og venner, hvis den enkelte streamingtjeneste tillader det. Der er mange tjenester, der muliggør dette, så hvorfor ikke dele regningen med andre og på den måde spare penge?

3. Udnyt gratis prøveperioder

Dertil kommer, at rigtig mange tv- og streamingtjenester, såsom Tv2Play, opererer med, at man kan prøve tjenesten gratis i en vis periode. Udnyt alle de gratis prøveperioder, du kan komme i nærheden af.

På den måde kan man se en masse gratis film og serier.

4. Meld det fra med det samme

Et andet godt råd til at spare på disse tjenester er at melde den pågældende tjeneste fra, så snart man har igangsat en prøveperiode eller betalt for én måned. Når en ordning først kører på abonnement, så glemmer mange nemlig at melde tjenesten fra efterfølgende, og så ryger pengene afsted – måske endda helt uden at man bruger den pågældende tjeneste.

Der er typisk mange penge at spare, hvis man får en mere systematisk tilgang til sine abonnementer

5. Vent på gode tilbud

Når man afmelder sig en pågældende tv- og streamning-tjeneste og skifter mellem de forskellige aktører på markedet, vil man ofte opleve, at de vender tilbage med gratis prøveperioder eller særligt lave priser noget tid efter, at man har kvittet ordningen.

Det skyldes, at de forsøger at vinde dig tilbage som kunder, og sådanne gratis prøveperioder eller særligt lave priser kan man også vælge at udnytte.

6. Se Netflix med reklamer

En anden mulighed er at vælge at tillade, at streamingtjenester som Netflix, Tv2 Play, mfl. må sende reklamer før og under udsendelserne. På den måde kan man få abonnementet til en lavere månedspris.

Hvis du vil vide mere… 📖

  • Er du f.eks. på udkig efter billigere el, så kan du i denne opgørelse af Pengejournalen blive klogere på, hvordan du kan spare penge ved at benytte det billigste el-selskab.

Konklusion👇

  • Ved eksempelvis at vente på gode tilbud, holde sig til et streamingabonnement ad gange og dele det med familien er der mulighed for at spare mange penge hver måned.